Lisa a TéléPoche-ban

Lisa Edelstein (Dr. Cuddy) az 5. évad végi történésekkel kapcsolatban adott interjút a francia TéléPoche-nak (a jövőheti számban van benne a cikk). Szóval SPOILERES mindenki számára, de különösen azoknak, akik csak a magyar tévében követik a sorozatot.
A cikk és fordítása a folytatásban.

Lisa Edelstein: “Imádtam az első csókot House-szal!”

Lisa Cuddy, aki a sorozat első részeiben inkább különálló volt, mostanra a Doktor House másik sztárjává nőtte ki magát. Lisa Edelsteinnel találkoztunk, aki fellebbentette a fátylat az ötödik évadról és az utolsó forgatási napokról /Franciaországban szerdától adják az 5. évadot/.

» Cuddy az ötödik évadban csókolózik először House-szal. Nem gondolja, hogy már itt volt ennek az ideje?
Maga mit gondol?

» A nézők el lesznek ragadtatva.
Imádtam a csókjelenetet. Az írók egy olyan jelenetet találtak ki, amiben Cuddy és House a fájdalmaik közepette lelnek egymásra. Cuddy ugyanannyira szenved, mint House, és érzelmi szemszögből nézve azért jöhetett össze a csók, mert mindketten ugyanolyanok voltak!

» Azt beszélik, hogy az 5. évad utolsó részében lefekszenek egymással. Ez eléggé megcsavarja majd a dolgokat, nem?
Nem árulhatok el semmit!

» Az utolsó rész forgatása több napig tart, mint a többié. Ez csak a szexjelenetre utalhat.
*nevet* Értem, hogy hova akar kilyukadni ezzel a trükkös kérdéssel. Csak annyit mondhatok, hogy a 4. évad fináléja mellett ez a kedvenc epizódom. És még annyit, hogy elég sötét az a rész…

» Hogyan folytak az idei forgatások?
Ez az, amit a leginkább élveztem elejétől a végéig. House és Cuddy kapcsolata egyre összetettebbé és színesebbé válik. És, mint színésznő nagyon jól szórakozom.

» Az ötödik évadban a karaktere úgy dönt, örökbefogad egy gyermeket. Erre hogyan készült fel?
Valójában nőként, ha elmúltál 40, szingli vagy és nincs gyereked, számbaveszed az adoptálást. Cuddy-nál ez nem kérdés, anya akar lenni. És azt biztosíthatom, hogy azok a jelenetek nagyon meghatóak.

» És személy szerint maga gondolt az örökbefogadásra?
Szoktam rá gondolni. A mi társadalmunkban egy 40-es nőnek már feleségnek és anyának kell lennie. A társadalom elvárja tőled, hogy ilyen célokat tűzz ki magad elé. De összességében nem akarok még anya lenni.

» Franciaországban nemrég láthattuk a híres sztriptízét. Mi volt a legnagyobb meglepetés ezt a jelenetet illetően?
Az, hogy a legjobb pillanatot kivágták!

» Ez bosszantja magát?
Egy kicsit, de nem igazán. Csak az egész nagyon vicces volt, mert annyira átgondolt és megkoreografált jelenet volt. Az volt, hogy leveszem a szoknyámat, az leesik a földre, a lábammal fölveszem és beledobom House arcába. De a végén ezt senki sem láthatta!

» És hogyan reagált erre Hugh Laurie?
Ő egy angol, szóval mindenre odafigyel. Nem akarta, hogy kényelmetlenül érezzem magam, és azt sem akarta, hogy elveszítsem az önbizalmamat. Egyszerűen csak biztosította a megfelelő környezetet.

» Hughnak van a legtöbb szerepe a sorozatban. Ő ennyi év után nem vágyik némi változásra?
Az igaz, hogy neki már fárasztó egy kicsit, de, ahogy ez öt év után már elvárható, egy nagy családot alkotunk így mindannyian. A köztünk levő szikrák és energiák, ahogy kölcsönösen megérezzük a másik érzelmeit. Az biztos, hogy Hugh tiszteletet érdemel, ő egyszerűen hihetetlen.

» Most pár hét szabadságra mennek. Könnyű dolga van az utazással, tekintetbe véve, hogy ilyen népszerű a sorozat?
Egyre nehezebb. De azért ne túlozzunk. A legnehezebb dolga Hugh-nak van. Azonkívül valójában nem úgy nézek ki, mint Cuddy, szóval általában meglepődöm, ha felismernek az utcán.

Riporter Franck Ragaine, Los Angeles.

[House-Cuddy LJ]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Ebben azok számára, akik nemcsak a tv2-ön követik az eseményeket a sorozatot illetően, azoknak semmi spoiler nincs a cikkben… De amúgy tényleg köszi (új infók azért vannak benne).

  2. Azért írtam, hogy mindenkinek spoileres, mert lehet, hogy valaki bár naprakész az amcsi részekből, de nem olvasta az itt eddig közzétett spoilereket, és azok számára van ebben a cikkben újdonság az 5. évadot illetően. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..