Három hete volt a Creative Arts Emmy-díjátadó, és két hete adták le a tévében a vágott verziót. David Shore, a House vezető producere-írója és Jesse Spencer (Chase) adták át a hangkeverés-díjakat a különböző formátumú produkcióknak. Fotókat itt találtok. És íme a videó, fordítással:

Fogadják nagy szeretettel a House Emmy-díjas készítőjét és az egyik szereplőjét: Mr. David Shore és Mr. Jesse Spencer!
Jesse: Köszönjük! Mi fogjuk átadni a hangkeverés kategória Emmy-díjait.
David: A Wikipédia úgy definiálja, hogy “Egy mozgókép utómunkálatai során elvégzett folyamat, amelyben egy több sávra felvett hangot kombinálnak össze egy vagy két csatornára.”
Jesse: De egy technikai folyamat technikai definíciója nem érzékelteti pontosan, mennyire fontos ez a folyamat a sorozatainkban. Szóval körbekérdezgettük a kollégákat.
David: Eddie Grisco a kellékes osztályunkról azt mondta, a hangkeverés számára azt jelenti, hogy *elővesz egy papírt a zakója belső zsebéből* “az, mikor veszik a hangokat és összekeverik azokat, azt hiszem” .
Jesse: *elővesz egy kisebb papírt a zsebéből és kihajtogatja* Dalia Docter, a smink osztályról azt mondta: “Tényleg nem tudom. Csak felveszik a hangot, aztán meg leadják a tévében.”
David: És Hugh Laurie a színész osztályunkról azt mondta: “Honnan a pokolból tudnám? Nekem meg van a magam dolga, meg neked is. Hagyj békén!”
Jesse: Ezen sokáig lehet gondolkodni. És lehet méltányolni. Most pedig vissza az Emmy-átadáshoz: az egy órás dráma- vagy vígjátéksorozat hangkeveréséért az Emmy-t kapja… a House!
David: A minisorozat hangkeverése kategóriában az Emmy-t kapja… A Kennedy-család  teamje!
az egyik Kennedy-s díjazott: A telefonom most vadul vibrálni kezdett, és kezdem élvezni… Köszönjük szépen!
Jesse: A fél órás dráma- vagy vígjáték- ill. animációsorozat hangkeverése kategóriában az Emmy-t kapja… Family Guy! Patrick Clark, James F. Fitzpatrick.
David: És a varietéműsor vagy zenés sorozat vagy tévéfilm hangkeverése kategóriában az Emmy-t kapja… az American Idol teamje! Ők nem tudtak eljönni, szóval a többi jelöltnek nem kell azt tettetnie, hogy örülnek a másik győzelmének.
Jesse: *nevet* És a reality/dokumentumfilm hangkeverése Emmy-díját kapja… Halálos fogás – Bob Bronow.
Bob: *viccesen odafut a színpadhoz* Köszönöm Phil kapitánynak, aki engedte, hogy felvegyük élete utolsó történetét. Köszönöm!

(Köszi a linket Lillaa-nak!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..