Közös mozizás

Na szóval, kirajzolódni látszik a körvonala hétvégi összeröffenésünknek, kérdéses hogy Ti vevők vagytok-e rá. :kacsint: A fő cél megnézni Hugh új filmjét (Street Kings) és persze először találkozni! Aki nem tudna időt szakítani rá így “év közben” se csüggedjen, tervezünk találkozókat a nyárra, nem is akármilyeneket. :szivecskezo: Aki azonban egy szikrányi lehetőséget is lát a megjelenésre, mindenképp írja meg a kommenteknél, csak hogy lássuk kiket érint a dolog. 🙂 Okosan elterveztem, kész ötletekkel talán többen bele mertek vágni… Helyszín a budapesti Westend lenne, mivel egy köpésnyire fekszik a Nyugati pályaudvartól (És feltételezem a legtöbben vonattal érkeznénk)

Időpont: Jövő hétvége, szombati napon, s mivel középpontban a mozi, ahhoz egyeztetnénk. Fontos leszögezni, hogy bár most még nincs moziműsor arról a napról, de egyértelműen délutáni vetítést kellene foglalni, – és itt a foglalás ajánlott, amennyiben sokan megyünk – hogy mindenki időben hazaérjen.
Ha minimum 8 fő jelentkezik, telefonálok a Westendbe és részletesebben utánaérdeklődök. 🙂 További felvetéseket, kérdéseket a hozzászólásoknál tessék írni!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..