Kérdezz Holl Nándortól!

Az egyik ismerősöm interjút fog készíteni Dr. Foreman magyar hangjával, Holl Nándorral. Gondoltam, felteszem itt a kérdést, hogy ti szeretnétek-e megtudni tőle valamit. Akár a “Doktor House” szinkronjával, akár egyéb munkájával kapcsolatban. Aztán pedig majd én továbbítom a kérdéseket a riporternek, és majd a végterméket elolvashatjátok itt, az oldalon.

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

 1. Kedves Holl Nándor! 🙂
  Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ön szereti-e Eric Forman karakterét, élvezi őt szinkronizálni? Megtanult-e az öt évad szinkronizálása alatt bármilyen betegséget leírni, esetleg diagnosztizálni? Dr House karakterje mennyire tetszik magának?
  Köszönöm, hogy kérdezhettem,
  egy nagy rajongó,
  Lilla 🙂

 2. Én azt szeretném kérdezni, hogy ha lehetne választani kivel ismerkedne meg személyesen? Joey (Matt Le Blanc) vagy Foreman (Omar Epps) 🙂

 3. Nyilván rengeteg karaktert szinkronizált már pályafutása során, de volt-e valami olyan “szerep”, ami komolyabban elgondolkodtatta? Volt-e kedvenc szerep, vagy kedvenc színész, aki mindig örömmel szinkronizál? Vagy fordítva, akit nagyon nehéz szinkronizálni? 🙂
  Egy általános kérdés: mennyire kell megismerni a karakter ahhoz, hogy hűen vissza tudja adni a pillanatot? Vagy elég azt a jelenetet ismerni, meghallgatni egyszer-kétszer a színészt és már megy is?
  Elég sokféle karakternek kölcsönözte már a hangját, van valami “zsáner”, ami alapján önre bíznak egy-egy szerepet, vagy ez inkább változó?
  És mint House rajongó, azt hiszem muszáj arról is kérdeznem:
  Szokta követni az epizódokat a tvben? Ha igen, van kedvenc szereplője?

 4. Akkor kérdeznék én is. Én megkérdezném, hogy a színpad nem hiányzik? A szinkront jobban szereti, mint a színházat? Az emberek, ha meghallják a nevét, inkább a szinkronmunkáira emlékeznek, mint a színpadira. A közeljövőben színházban fog-e játszani előreláthatóan?
  (Persze lehet, hogy hülye és ostoba kérdések ezek…)

  S még valami. Annyi sorozatban szinkronizál már – van kedvence ezek közül? Esetleg ezekből kedvenc karakter, akit szinkronizált?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..