Kérdezz-felelek – Lisa Edelstein

A TV.com jelentetett meg egy pár kérdésből álló interjút Lisa Edelsteinnel (Dr. Cuddy) a “Doktor House”-ról. Konkrétan semmi új információ nincs benne a sorozatot illetően, szóval nem spoileres.

Az elmúlt öt évben Lisa Edelstein a Princeton-Plansboro dékánját és Dr. House titkos imádatának célpontját, Dr. Lisa Cuddyt alakította a “Doktor House”-ban. Alkalmunk nyílt elbeszélgetni Edelsteinnel a szerepéről és ritkán látott kisbabájáról, Rachelről, illetve arról, hogy milyen érzés okos emberekkel együtt dolgozni.

Lisa a 6x06-ban

» Mit gondol az új évadról?
Imádom. Imádom, mert David Shore soha sem unalmas. Mindig próbálnak mélyebbre ásni és új módot találni egy új történet elmesélésére. Tudja, nagyszerű érzés okos embereknek dolgozni.

» Úgy tűnik, Cuddy kínlódik a kollégáival való kapcsolataiban.
Igen, szegényke.

» Hogyan vált a “House” ilyen jól olajozott gépezetté
Az írók annyira jók, hogy mindig érdekes a történet. Tudja, az első évad arról szólt, hogy mindenki megtalálja a szilárd talajt a lába alatt. Aztán a második évadban elkapott a lendület. Aztán a harmadikban már hús is került a csontokra, és az egész egyre érdekesebb és mélyebb lett. Ahogy telik az idő, az, amit teszel (színészként), hatással van az írók tetteire. És így az egész összeforr (a karakter meg a színész). Nem arról van szó, hogy Lisa Edelsteint írják bele a történetbe, mert nem így van. Ez a karakter nagyon más emberileg, mint, amilyen én vagyok.

» A “Doktor House” nem egy tipikus folyamat-központú sorozat (mint a helszínelősök pl.). Hogyan jellemezné?
Nem hiszem, hogy valaha is folyamat-központú lett volna. Szerintem az elején le kellett szögezni, hogy milyen történeteket fogunk elmesélni, és egy idő után eljön az a lehetőség, hogy kiszínezd a dolgokat. Szóval most már mindenki ismeri a Princeton-Plainsboróban dolgozókat, és kezdhetünk színezni; hozzáadni, hogy kik is ők és, hogy milyen a kórházon kívüli életük.

» Mit hoz a jövő Cuddyés House számára?
Halvány fogalmam sincs.

» Mit szeret Dr. Cuddy szerepében?
Nincs annál jobb, mint kamu orvost játszani, mert valójában senki sem hal meg attól, ha valamit rosszul tudok.

[TV.com]

Csatlakozás a társalgáshoz

9 hozzászólás

  1. “Nincs annál jobb, mint kamu orvost játszani, mert valójában senki sem hal meg attól, ha valamit rosszul tudok.”
    Ez olyan Lisa féle megszólalás 😀

  2. én is mindenkivel egyetértek :nevetos:
    de tényleg így vasalva, vagy nem tudom mit csináltak vele de sokkal-sokkal jobban áll neki ^^

  3. egyébként szerintem az a jó Lisában, meg úgy az egész House-stábban, hogy mai szép magyar kifejezéssel élve nem celebek.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..