Jennifer a Jimmy Fallon Show-ban

A héten Jennifer Morrison (Dr. Cameron) a Jimmy Fallon Showban is interjút adott. A következő “House”-epizódról illetve twitterről meg a saját dolgairól is beszél. SPOILERES, szóval, ha valaki nem látta a 6. évad első felét, az ne olvasson tovább!

» Tök vicces, hogy a Broadwayn szerepelsz!
Igen, ez csodálatos, nem?
» Mindig is a Broadwayn akartál szerepelni?
Igen, azon őrült gyerekek egyike voltam, akik úgy jöttek a világra, hogy színészek akartak lenni. Nem tudom. Szó szerint. Anyukám mesélte, hogy egyszer hazajöttem az óvodából, és kijelentettem, hogy “Anyu, nem raktak be egy darabba! Színész vagyok. Miért nem raktak be?” Úgy nézett rám, mint egy őrültre, de szerencsére utána támogatott mindenben. Felhívta az iskolát, hogy rakjanak be a darabba. De azt másodikosok és harmadikosok csinálták, szóval óvodásként túl kicsi voltam. Viszont ezt nem fogadtam el válaszként, szóval bemasíroztam a meghallgatásra, és nem hagytam nekik más választást. És elnyertem Fili szerepét a “Hobbit” gyerekváltozatában.
» Óvodásként? Egy másodikos darabban?
Igen. Muszáj volt bekerülnöm.
» Mégis hogyan ösztönzi valami erre egy óvodást? Az iskolabuszon történik valami?
Nem tudom… Az egész családban meghatározó volt a zene. A szüleim zenetanárok, szóval meghatározó volt a zene és a művészet és sokszor vittek minket musicaleket nézni. Szóval a mag már el volt vetve valahol mélyen. Nem tudom, szerintem egy régi színész reinkarnációja vagyok. Nagyon vissza akartam kerülni a színpadra.
» Szóval ezt szereted?
Igen, ez tényleg a legeslegjobb dolog. Tudod, amint már mondtam, már 5 éves korom óta színpadon vagyok, és nagyszerű volt a “House”-ban szerepelni 6 éven keresztül. De, hogy visszakerülhettem a színpadra, és ráadásul a Broadwayre, az hihetetlen. És Abigail Breslin eszméletlen jó.

» Ó, igen. Abby Bres.
Yoabbabba.
» Yoabbaabba: mi adtuk neki a twitter-nevét.
Féltékeny is voltam. Hogy végül úgy lett twitterem, hogy nem te adtál nevet nekem.
» Mi a twitter-neved?
Elég uncsi: JenMorrisonLIVE vagyok.
» Ez jó.
Igen, de nem olyan, mint Yoabbaabba.
» Azt hittem, hogy az a neved, hogy “Elég Uncsi”. Hogy ez milyen gáz. Ezt lehet, hogy benyúlom. Tetszik. Szóval akkor a neved:
Jennif… JenMorrisonLIVE. Egy “n”-nel: j-e-n-m-o-r-r-i-s-o-n live.

» Elég király dologra használod a twittert, azt tudom, mert tweetelsz a rajongóidnak. Megkérdezed, hogy “Figyu srácok, akartok velem találkozni az előadás előtt?”
Igen. Úgy szoktam, hogy ha két órával az előadás előtt írnak nekem, akkor odamegyek hozzájuk a színházban és találkozok bárkivel, aki eljön megnézni a darabot. Megpróbálok annyi üzenetet átnézni, amennyit csak tudok, és, hogyha akár egy ember is írja, hogy “Jövök”, akkor odamegyek, és aláírom a programfüzetet vagy beszélgetek velük vagy bármi, amit akarnak.
» Ez tök jó.
Igen. Tök jó móka.
» Ezért is találták ki az egészet. Hogy találkozhassunk emberekkel.
Igen. Volt egy lány, aki Londonból jött megnézni az előadást, valaki Oklahomából jött… Jönnek mindenhonnan, mert tudják, hogyha írnak twitteren, akkor találkozhatunk.
» Elég öregnek érzem magam.
Nagyon próbálok mindenkinek válaszolni. De lehet, hogy magamnak tweetelek. Nem is tudom, ez mit jelent. A telefonomon jól csinálom, de, mikor a számítógépemen írok, akkor az emberek azt válaszolják, hogy: “Magadnak tweetelsz!”
» Ó, én tudom, mi ez. Ezt a hibát én is elkövettem. Hogyha beleírod az ő kérdésüket is a tweetbe, amiben benne van a te twitter-neved is, akkor magadnak is üzensz.
Ó, kell nekem valami tutorial ehhez. Tényleg próbálom megtenni, amit tudok.

» Visszajössz egyetlen különleges epizódra a “House”-ba…
Igen. Április 12-én – ami a szülinapom is.
» Boldog szülinapot!
Ez egy olyan rész, amit Hugh Laurie rendezett – ami lenyűgöző volt. Ő egy olyan ember, aki mindig lenyűgöz. Mindenben kitűnő, amihez hozzákezd. Nemcsak, hogy briliáns színész, de egy hihetetlen jó rendező. És nagyon jó együtt dolgozni vele.
» És jó komikus is.
Igen. Szóval visszatérek és az emberek megkapnak pár választ.
» Hiszen elég sietősen távoztál.
Igen.
» Jól van, kérlek gyere majd vissza… amikor csak akarsz!
Rendben, persze.
» A “Csodatevő” a Circle in the Square Színházban itt New Yorkban, és láthatják Jennifert április 12-én a “House”-ban este 8-tól a Fox-on. Jennifer Morrison!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..