JAws 2007 – részeredmények

Tehát kezdetként B.u.é.k! 🙂 Az év első bejegyzése legyen kellőképp kiemelkedő…Éppen ezért is összegzem a sorozatjunkie díjátadóját, így az alert ablak is lekerül, hogy ne zavarja a böngészést…Ejtsünk meg néhány szót először is erről a díjátadóról, mindenképp megérdemli. Nyílván mindenki ismeri a népszerű portált, melyről hasznos infókat tudtunk meg az óévben is kedenceinkről…Hírhiányra hivatkozva (legfőképp a sztrájk miatt…) elindították első díjátadójukat, melynek jelöltjeit a rajongók állíthatták össze. Szavazni a linkekre kattolva lehet, ahol részletesen szól néhány szót az előzményekről winnie…Most közölném tehát azon kategóriákat, melyekben érintettek vagyunk:

  • Legjobb férfi mellékszereplő kategória (40 perces sorozatok között) – Robert Sean Leonard: Jelenlegi, január 1-i állás szerint VEZET, 1%-al a szökés rosszfiúja (Robert Knepper) előtt. Ez egyébként két napja fennáll…meglátjuk mi sül ki belőle 🙂
  • Legjobb női mellékszereplő(k?) 40 perces sorozatoknál – Jennifer Morrison és Lisa Edelstein – ahol is az utóbbi VEZET, Cameron pedig a szigetlakó Elizabeth Mitchell mögött lemaradva 2%-al várja a szavikat.
  • Legjobb 40 perces sorozat – Nem kérdéses hogy jelölt, és még nagyobb üdvrivalgást hoz, hogy ebben a kategóriában is ÉLEN JÁRUNK, 9%-al a Lost előtt!
  • És végül, de persze nem utolsó sorban HUGH LAURIE, a Legjobb férfi főszereplő kategóriában, csokornyakkendőben 18%-al húz el Michael C. Hall-tól.

No de ne igyunk előre, még bármi megtörténhet…Hisz a szavazást csak 3 órája írták ki, még nem sokakhoz juthatott el az infó. Épp ezért MOZGOSÍTSATOK mindenkit, óriási dolog lenne 4 kategóriában győzelmet aratni…:) És amennyiben további kategóriák jelöltjeit is megnéznéd, a kövi linkre kattintva másokra is adhatod voksod.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..