Infó a 8. évad elejéről

Csak az olvassa el, aki látta a 7. évadzárót!

Úgy tűnik, House nem fog sokáig a tengerparton rejtőzni.
Egy friss információ szerint a Fox drámasorozatának új évadában a cserbenhagyásos szökevény – aki elmenekült egy trópusi szigetre, miután belevezette az autóját Cuddy nappalijába a fináléban – ősszel (spoiler!) börtönben lesz.

A Fox nem kommentálta a hírt, de egy forrás szerint a House trailereit [forgatási kocsikat] egy bolt előtt látták, amely a Los Angeles-i állami börtön mellett van. Ezt összeadva a nemrég hallott casting-hírrel, erősen feltételezhető, hogy a 8. évad Dr. Morcossal a börtönben kezdődik.

Értelmes lépés lenne, hiszen Cuddy rendőrökhöz intézett utolsó szavai szerint le kell tartóztatniuk a fickót, ha újra beteszi a lábát a Princeton-Plainsboróba.

Természetesen, ha igaz az elméletem, még fennáll pár kérdés: Például, hogy mennyi idő telt el a sokkoló finálé óta? Volt tárgyalás is? Mennyi ideig lesz House sitten, mielőtt visszatér a PP-ba?

Még egy kérdés: Ha igazam van, ti mit gondoltok erről? Szerintem zseniális húzás. Kielégíti azokat a rajongókat is, akik megrökönyödtek ezen az erőszakos tetten. Emellett így elég provokatívnak nevezhető ez az új, Cuddy-nélküli évadkezdés. Mindenki nyer. Mármint, kivéve a börtöntölteléket.

[TV Line]

(Köszi a linket geri005-nek!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

  1. Hát ehhez nem kellett sok ész, kedves Michael Ausiello. 😀 Mármint ha logikusak akarnak lenni az írók, akkor egyértelműen a börtön a következő lépés. Én legalábbis abszolút ezt vártam. 😉

  2. Egyetértek eddig mindennel. Logikus lépés, de a House írói minden logikus lépést feltupíroznak, szóval… lássuk! 😉

  3. Már előre látom, hogy House cellatársa lesz az első hetibeteg, és House a börtöni körülmények közötti menti meg (vagy nem).

    De várom már Wilson szentbeszédét Househoz! 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .