Hugh Laurie majdnem rendőr lett

Gondolom mindenki örül annak, hogy a címben ott lehet az a “majdnem”. 🙂

Hugh Laurie sajnálja, hogy nem jelentkezett a Hong Kong-i rendőrséghez

Hugh Laurie, színész sajnálja, hogy tizenévesként nem jelentkezett a Hong Kong-i rendőrséghez – mert akkor már régen nyugdíjba mehetett volna. Az 51 éves “Doktor House”-sztárnak 16 évesen megfordult a fejében, hogy a Távol-Keletre repül és rendőr lesz, de elvetette ezt a gondolatot, és a híres Cambridge Egyetemre ment.

Bár Hugh Laurie, bevallása szerint még mindig gondol néha arra, milyen lett volna az élete, ha az első karrierálma után megy. A brit Sunday Express-nek elmondta, “Mikor 16 voltam, megkerestek, hogy a testületet szolgáljak. Ráálltam arra a romantikus gondolatra, hogy a világ másik oldalán dolgozzam duffle kabátban és valószínűleg rövidnadrágban. Pipáztam volna, morcos lettem volna és fiatal szerelmeseket egyesítettem volna.”

“Még prospektust is szereztem és azt gondoltam, hogy nagyon elegáns az uniformisuk. Most kicsit sajnálom, hogy nem utaztam el, mert a korombeli Hong Kong-i rendőrök már 2001-ben nyugdíjba vonultak, 35 évesen.”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..