Hugh Laurie hazatelefonál

Beküldte: Hanga
Hugh Laurie és a sorozat további sztárjai közül mindannyian megjelentek a június 12-én tartott különleges epizód filmvetítésén az Arclight Cinema filmszínházban, Hollywoodban. A „House” megalkotója és a fő gyártásvezetők szintén részt vettek a rendezvényen, hogy válaszolhassanak a rajongók és a média kérdéseire. Korábbi interjúból Csuporka adott ízeltőt lentebb, Részletesen a Folytatás mögött, Hanga fordításában! 🙂 Köszönjük neki. A „House” 4. évadjának kapcsán Laurie azt mondta, hogy elégedett a show megrendezésével.


A „House” 4. évadjának kapcsán Laurie azt mondta, hogy elégedett a sorozattal.

„Hogy őszinte legyek, soha nem tudom megunni”- nyilatkozott Laurie. – „Nem fáraszt a karakter. Imádom őt. A történetet végtelenül lebilincselőnek, magával ragadónak tartom.”

Laurie, amikor azt mondta, hogy House épp most fejezte be a 90. részt, ami „Angliában kb. 900 évbe tellett volna”, megnevettette a közönséget.

A tévésorozat középpontjában Gregory House (Hugh Laurie) áll, aki szarkasztikus, csípős humorát használja fel arra, hogy orvosként véghez vigye rendíthetetlen és eredeti módszereit.

House megnehezíti cimborái és orvostársai, Eric Foreman (Omar Epps) és James Wilson (Robert Sean Leonard) számára a közös munkát a páciensek önnön, saját, hirtelen, rámenős ösztönei és próbálkozásaira alapozott diagnosztizálásában és az orvostudományhoz való „téves”, egyéb megközelítései által.

„Nem volt valószínű, hogy el fogják tűrni illetve viselni szövegelését és összes hülyeségét” – mondta David Shore, a show megalkotója és fő gyártásvezetője. „Amikor a harmadik évad végére értünk, az elképzelésünk, hogy ezzel az emberrel (House) az emberek tovább fognak dolgozni, már nem tűnt reálisnak.”

Az a rész, amit a filmvászonra vittek, „Megfagyasztva” címmel, a show finomsági próbáján a drámát és humort kombinálta.

House és a többi orvos ara kényszerül, hogy „lefagyasszanak” egy nőt állapota pontos felmérése érdekében. Amikor az egyik orvos már nem tudja elviselni a helyzet nyomását, bemenekül a mosdóba, ahol House hamarosan találkozik vele.

House leül a mellette lévő fülkében és egyik lábát átdugja a nő fülkéjébe. „Bocsi. Széles az ülőke.” – szól House. Az írók nyilvánvalóan packáztak a rossz hírű, hírhedt Senior Larry Craig mellékhelyiségbeli „fülke-légyottjával” kapcsolatban, ami szintén csak azt mutatja, hogy House egyáltalán nem fél a vitás ügyek tréfa-csinálásából.

A Kérdezz-felelek részt Omar Epps mobilja szakította félbe. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit olvas, Epps így válaszolt: „Csak azt akarom tudni, hogy a Lakers mikor lő gólt és szerez pontot.”

Erre a tömegből bekiabált egy rajongó: „A Lakers lemaradt, veszített 5 ponttal.”

„A francba” – szólt Epps, s könnyedén felállva székéből, úgy tett, mintha a fel-alá járkálás közben próbálná levezetni csalódottságát. Csupán ennyit mondott: „Köszönöm.”

Visszatérve a szóban forgó témához, Mary McNamara, a L.A. Times tévés kritikusa és az est moderátora, vitavezetője Epps-t a szerelmi életéről kérdezte a showban. „Foreman aszexuális” – válaszolta Epps, gúnyt űzve saját karakteréből. „Ezt inkább Hugh-ra fogjuk hagyni.”

Laurie karizmatikus viselkedése, modora és angol akcentusa miatt a közönség női résztvevői elaléltak a 49 éves sztártól. A közönség és a szereplők kölcsönösen hatottak egymásra, interaktívan részt véve a showban, mialatt kikiabálták és kinyilvánították rejtett, potenciális érdeklődésüket szerelmi téren Laurie jellemével kapcsolatosan, a közelgő, megjelenés előtt álló évad történéseivel összefüggésben.

McNamara kihasználta a nézők visszajelzését, hogy fejest ugorhasson következő kérdésébe a karakter-választást illetően, illetve, hogy bizonyos szereplők miért kerültek kiírásra a forgatókönyvből.

„Az íróknak ki kellett találniuk, hogyan is szabadulhatnak meg az orvosoktól” – mondta Leonard. – „Egyszerűen nem lehet 17 orvosunk!”

A show fő gyártásvezetői azt mondják, hogy a karakterek, szereplőktől való „megszabadulás” nehéz és kellemetlen feladat.

„Hétről hétre, nem tudtuk, hogy mely karakterek fognak maradni.” – mondta Katie Jacobs, fő producer. „Amikor a szereplők hívást kapnak/kaptak tőlünk, már tudják, a süllyesztőbe kerültek.”

Jacobs azt is említette, hogy hamarosan meglátogatják őket otthonukban, „de amikor meglátták, hogy jövünk, inkább másfelé vették az irányt.”

Epps karakterének azonban nem kell aggódnia sem a telefonhívás, sem a házi vizit miatt. Amikor a showról és a komplex, összetett cselekményről beszéltünk, Epps így nyilatkozott: „Művészként a kihívásokat akarod és keresed.”

„Jó, ha erőpróbára tesznek, ösztönöznek,” – nyilatkozott Epps. – „Ez az, amitől érdekes maradsz.”

Amikor McNamara megkérdezte, hogy hipochonder, vagyis képzelt beteg lett-e a sorozat miatt, Epps így válaszolt: „Mostanra már naponta ötször mosok kezet!”

Az esemény a Los Angeles Times Envelope Screening Series – /megfilmesített sorozatok csomagjának volt része az Olay mellett.

Fotók az eseményről

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..