Hugh Laurie – hamburgi koncert (friss.)

Az egyik néző tweetjéből (meg a videókból) megtudhattuk, hogy Hugh nem énekelte el az összes számot a lemezéről, viszont azon kívül még másokat is előadott. A videók több nézőtől származnak, ezért persze vannak átfedések a felvett anyagok között.

Frissítés: Hozzáadtam egy fotógaléria linkjét és három videót.


Fotógalériák / Photogalleries: #1 :: #2 :: #3 :: #4

Videók:

A felugró reklámot csak ikszeljétek ki a jobb felső sarkában lévő piros iksszel!


Hugh kap egy virágot az első sorból a szám után: “Ezt én kapom? Nem itt hátul valaki? Ezt nem a műsor végén kéne kapnom? Bár lehet, hogy ez már a vége. [felhördül a közönség] Ez egy nagyon finom módja lenne annak, hogy közöljétek, hogy ‘Most már állj le!’. Köszönöm, köszönöm” – mondja. Kicsit megnézegeti a csokrot, birizgálja, aztán lerakja a zongorára.
Valaki bekiabálja angolul, hogy “Te vagy a legjobb!”

 • 1. videó: “When the Whale Swallowed Me” + virág
 • 2. videó: bemutatja a zenekar tagjait (dicséretekkel), aztán bejön valaki a színpadra: “Ki ez? Hozzánk tartozik? Most meg a kontaktlencséjét keresi…” Aztán elmondja, hogy azért utálta a zongoratanárnőjét, mert nem tanulhatta meg ezt a számot: és belekezdenek a “Swanee River”-be.
  A videó feltöltője szerint egyébként Hugh sokkal jobb élőben, mint a lemezen, és ez volt élete legjobb blues-élménye (az illető odavan ezért a zenéért).
 • 3. videó: “You Don’t Know My Mind”

“Battle of Jericho”

Get the Flash Player to see this content.

A szám után leül a zongora mellé, ahol talál egy korsó sört. Beleiszik, és elalél, hogy milyen jó. “Köszönöm! Lehet, hogy néhányan ismerik Buddy Bolden nevét. Sokan azt mondják, hogy ő találta fel a jazzt.”

“Let Them Talk” c. szám + elköszönés

Get the Flash Player to see this content.

“Köszönöm, nagyon szépen köszönöm!”
Ha még feltesznek videót YouTube-ra, akkor azt a fenti lejátszási listában keressétek.

Csatlakozás a társalgáshoz

9 hozzászólás

 1. “You don’t know my mind”

  Köszi, hogy feltetted a vidiket! :leborulos: Kis szerencsém lett volna, én is itt tomboltam volna (vagyis Berlinben, de lényegében ez mindegy) 🙄

 2. Ági te vagy a legjobb!! Köszi, hogy vagy nekünk, és mindig toppon vagy és teszed fel az újabbnál újabb vidiket és cikkeket… :leborulos:
  Imádunk!!!!!!!!! 😀

 3. Ági köszi 😉 Milyen közel volt már! Valahol olvastam, hogy kb. 100 fő volt ott.Pont elég is szerintem, attól olyan bensőségesebb a hangulat!Milyen klassz, hogy lehetett fotózni, videózni. Itt tényleg a népszerűsítés a lényeg, nem a “haszon” :mosoly:

 4. 100 fő??? Huuu, az nagyon komoly lehetett 😛 …..én is akarooooom…. 😥
  Vagyis akartam vlna.. 😕
  Imádom a pasit :szivecskezo: és a hangját is!

  1. Ági, már nem tudom hol olvastam, de valaki olyan írta, aki ment a hamburgi koncertre, és örült, hogy a… kávéházban lesz, és hogy oda 100 ember fér be kb. Ezért örült is nagyon.Ezek szerint tévedett 😀

  2. Ha még egyszer lesz ugyan ez, akkor bocsi.Itt olvastam: I’m going to his concert in Hamburg together with my dear friend V…….
   The concert will be in the legendary Cafe Keese. We will be very close to Hugh Laurie and his band because it’s a very small location. There’s only room for 100 visitors and we will have to stand all the time. I hope that there will be enough place around us, so that we can dance to Hugh’s music.
   Ez is az ominózus “interjú fordítós” oldalon volt. :mosoly:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..