"Hopp"

Április 1-jén debütál az amerikai mozikban a magyarul “Hopp”, angolul “Hop” címet viselő animációs-élőszereplős film, melyben Hugh Laurie a nyugdíjba vonuló húsvéti nyuszi hangjaként szerepel.

Tegnap volt a film Los Angeles-i premierje (fotók). A magyar mozikban viszont csak 14-től kezdik vetíteni, szinkronosan.

Frissítés: Egy új videó a lejátszási listában, meg még egy alatta.
Frissítés2: Plusz még két videó a vörösszőnyegről.

Tartalom: Husi (hangja: Russell Brand) a húsvéti nyuszi (hangja: Hugh Laurie) tinédzser fia, akinél elérkezett az idő, hogy átvegye a családi vállalkozás irányítását. Husi azonban más terveket forgat a fejében, világhírű dobos szeretne lenni, és el is indul szerencsét próbálni az álmok városába. Hollywoodba érve azonban a sors keze a munkanélküli naplopó Fred (James Marsden) útjába sodorja, aki véletlenül elüti őt. Fred kénytelen lesz átvenni a húsvéti nyuszi munkáját, amíg kéretlen vendége felépül. Miközben Fred Husival és a rászakadt felelősséggel küszködik, mindketten megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember végre felnőjön.

[Filmtrailer]

Videók

Előzetesek (angol, szinkronos), interjúk

Hugh elmondja, hogy mennyire szeret szinkronizálni, és mennyire lenyűgözi őt, amire emberek a hangjukkal képesek.

Russel Brand elmondja, hogy hatalmas megtiszteltetés neki, azaz egy angol komikusnak, hogy Hugh Laurie-val dolgozhatott.
Hugh elmondja, hogy hatalmas megtiszteltetés neki, hogy eljátszhatta ezt a szerepet, és elnézést kér, hogy nem öltözött fel rendesen a premierre. “A füleimet a tisztítóban hagytam” – mondta.
James Marsden elmeséli, hogy a szinkronfelvételeknél összemondta a szöveget Russellel, hogy ne csak szárazon álljanak a nyuszi mondatai önmagukban.
Kaley Cuoco azzal viccelődik, hogy “Russel Brand egy díva, még véletlenül se jelent meg a forgatáson”. De erre nem is volt szükség, mert ő csak a hangját adta a nyuszinak, a forgatáson egy külön ember olvasta fel (vagy játszotta be) a nyuszi szövegét, hogy a színészek tudják, mikor kell újra megszólalniuk.


Hugh 1:40-50-ig látható.


Hugh 0:55-nél tűnik fel. A kamerákat/fotósokat figyelmen kívül hagyva beszélgetnek Russellal. Utána Hugh továbbsétál és Russel interjúkat ad. Az egyikben azt lehet hallani, hogy most találkozott először Hugh-val. Azt nem tudom, hogy ez konkrétan “most”-ot jelent-e, vagy csak általában a “film kapcsán”-most. Simán elképzelhető az előbbi, mivel a szinkronfelvételhez nem kell találkozni a jelenet másik szereplőjével, egyedül vagy a stúdióban, és maximum hallod a másik szereplő hangját, amit előzőleg felvettek.

Linkek

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..