Haláli szexszel tér vissza Törtető Szajha?

Nagy dobásra készülődnek a Dr. House alkotói: az Entertainment Weekly információi szerint javában tárgyalnak az előző szezon végén elhunyt Ambert játszó Anne Dudek visszatéréséről.

Ha igazak az Entertainment Weekly információi, akkor nagy dobásra készülnek a Dr. House alkotói, akik szeretnék valahogyan visszacsempészni a sorozatba az előző szezon végén drámai körülmények között kiírt Amber / Törtető Szajha (illetve az őt megszemélyesítő Anne Dudek) visszatéréséről.

„Megerősítem, hogy imádtuk Anne-t, miként azt is megerősíthetem, hogy az általa megformált Amber figuráját is imádtuk. Ugyanakkor azt nem tudom megerősíteni, hogy visszatér” – nyilatkozta Katie Jacobs executive producer az Entertainment Weekly-nek.

A szaklap ugyanakkor rámutat: a producer nem is cáfolta a híreszteléseket, csakúgy, mint a sorozat alkotója, David Shore.

„Nálunk nem fordulhat elő olyan, szellemmel bővített szerelmi háromszög, mint a Grace Klinikában. Ez egy olyan helyzet, amikor nem tehetünk meg bármit és nem várhatjuk el a rajongóktól, hogy azt elfogadják. Szerintem ilyen helyzetben sokan kikapcsolnák a tévéjüket. Ha megpróbálnánk, fejek hullanának” – jelentette ki David Shore.

„Ugyanakkor ha ki tudnánk találni, hogy milyen úton-módon tudnánk visszahozni anélkül, hogy ez valamilyen szellemekkel folytatott szexben csúcsosodna ki, akkor azt nagyon szívesen megtennénk” – tette hozzá a Dr. House megteremtője.

[Forrás: Hírsarok.hu]
[Eredeti cikk]

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

 1. Ez a kedves bujtatott (?) guny a Grace Klinikarol nagyon jo. :nevetos:
  Viszont remelem, h Amber tenyleg nem jon vissza (nem kedvelem a feltamado szereploket. Bar csinalhatnak eppen a multbol elotuno jeleneteket is, ami azert nem volna olyan fura. Vagy a vegen kiderul, Ambernek van egy ikertestvere. :nyelvnyujtogato: )

 2. Hát remélem, hogy ez csak kacsa. Az Hollywoodnak a legnagyobb baja, hogy fél hozzányúlni a fennálló rendhez és ez ahhoz vezet, hogy komolytalan lesz minden drámai pillanat, mert tudom, hogy valahogy visszacsinálják…

  Elmegy a csapat? Visszajönnek
  Elmegy Wilson? Visszajön
  Cameron veszi át Cuddy helyét? Jah 1 részig, félig.
  Haldoklik “13.”?? Van egy erős sejtésem mi lesz a 100. rész végén…és ez baj 🙁

 3. Egyet értek az előttem szólóval…Egy sci-fiben még okés, hogy minden megtörténhet, de egy orvossorozatban….Ne csináljunk már brazil szappanoperát belőle…És különben is bármit csak TC-t NE!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..