Fotózás – videó

MegaLOL! Nem SPOILERES. Majd jön Kész a fordítás.

Megtekintés magyar felirattal
Megtekintés szélesvászonban
Megtekintés a hivatalos honlapon

Kimerevítettem a fotót a videó végéről, plusz a fordítás:

Csoportkép

Omar: Mizújs, Omar Epps vagyok és üdv itt a 6. évados fotózásunkon!
Florian Schneider, fotós: Hugh Laurie, a “House” főszereplője nagyon is részt vett a fotózás koncepciójának kidolgozásában. Egy csomó ötlet, amit ma megcsinálok tőle származik.
Hugh: Valójában az történt, hogy executive producer lettem és ez azt jelentette, hogy meghívtak olyan megbeszélésekre is, amikre előtte nem hívtak. És amint megjelenek egy megbeszélésen, nem tudom befogni a számat. Vagy tényleg jók voltak az ötleteim vagy csak kedvesek voltak a többiek, hogy elfogadták. Azt mondták, hogy “Igen, nagyszerű, megcsináljuk”.

Hugh: Volt ott egy nagyszerű Vintage Norton Commando 850-es. Nem volt semmi értelme megcsinálni azt a fotót, csak rá akartam ülni, ennyi az egész. Nem is volt film a fényképezőben, ez pusztán egy fantáziálás megvalósítása volt.

Olivia: Omar, jesszusom!

Olivia: A lakókocsis fotózás arról szól, hogy melyikünk hogyan reagálna egy krízisre. Peter (Taub) nem igazán segít, Jennifer (Cameron) megoldja a problémát, Robert (Wilson) golfozik, Jesse (Chase) csirkét grillezik. Minden úgy passzol (a karakterhez).
Olivia (a kocsin): Add oda a fegyveremet!
Olivia: Én… öö.. én pedig kábé Lara Croft vagyok. Egy túlélő. Én csak kémlelem a messzeséget, készen arra, hogy kiszúrjam, ha jön egy vadállat és megvédjem a többieket.

Florian (Jennifernek): Csinos!

Lisa: Imádom, ha lerobbanunk!

Jesse: Peter Jacobson egy… bármi legyen is az: egy szafaris fickó.
Peter: Biztosítottak nekem egy jó kis parkolóhelyet, hogy ne kelljen túl sokat gyalogolnom ide. Valójában Coloradóban lakom és naponta ingázok (Los Angelesbe forgatni).
Robert: Ebben a szerelésben úgy nézel ki, mint a Village People-ból kirúgott tag. Ott volt a többi tag meg ő. És asszonták, hogy rúgjunk ki valakit, legyen az a szafaris fickó. És most itt van, a mi sorozatunkban kötött ki.
Peter: …a “House”-ban.

Olivia: Ennyi volt mára, köszönjük, hogy velünk tartottak!

Csatlakozás a társalgáshoz

19 hozzászólás

 1. Oh! Lesznek sapis képek! 😀
  Egyébként: WTF? Ez valami vakáció inspirált fotózás volt egy kis amerikai álommal megspékelve? Elég érdekes… és mi volt az a nagy barokkos cucc Lisan???? ÁÁ! És csak igazi volt az a kígyó is! 😀

 2. Imádom ezeket a háttér videókat.Órákig tudnám nézni őket,de olyan rövidek.Minden elismerésem Hughnak,hogy bevállalta azt a kígyót.Köszi a vidít,és majd a fordítást is!

 3. Ezek a fotók annyira jók lesznek!!! Remélem látjuk őket extra HQ-ban is 🙂

  Robert Sean Leonard annyira cuki!! Úgy megölelgetném!! 🙂

  Én olyan szivesen ott lennék egy ilyen fotózáson!!! 🙂

 4. Jajj hát Lisa Edelstein gyönyörű:D Jeniffer Morrison fantasztikus ez a Lara Crof-tos dolog pont illik Olivi-ra Ás hát a kedvencem:Peter a safari guy:D

 5. Visszajelzés: Trackback
 6. Hát minden elismerésem Hugh Laurie-nak, hogy a nyakába merte venni azt a kígyót! Én biztos nem tudtam volna olyan természetes fejet vágni mellé!:D:D

 7. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..