Ethan tud valamit

Ethan Hawke – a Dr. Wilsont alakító Robert Sean Leonard legjobb barátja – egy tegnap megjelenő interjúban az alábbit nyilatkozta:

» Roberttel játszottatok a “Holt költők társaságá”-ban, 1989-ben. Vannak terveitek vagy remény arra, hogy együtt dolgozzatok?
A sorozata [“Doktor House”] nemsokára véget ér, én meg mondtam neki, hogy “Csatlakozz a New Grouphoz! Különben mit akarsz csinálni, miután vége lesz ennek a tévés cuccnak?” Szóval, remélhetőleg csatlakozik hozzánk. Mikor a “Holt költők társaságá”-t csináltuk, ő volt a legnagyobb színész, akivel valaha találkoztam, és most is az. Imádom őt. Semmit nem szeretnék jobban, mint őt rendezni egy Tom Stoppard-darabban, amelyben mindenkit le tudna nyűgözni. Tudom, hogy képes lenne rá. Látta valaha a “The Invention of Love”-ban? Az a fickó megérdemelte érte a Tony-díjat. Tudom, hogy megkapta, de meg is érdemelte.

[Playbill]

Persze ez a “nemsokára véget ér” nem jelenti azt, hogy tényleg tudják már, mikor lesz vége, de érezheti mindenki, hogy egy-két évadnál többre nem számíthatunk mi nézők, és ebből is látszik, hogy a színészek is így gondolják.

(Köszi a linket Bridge-nek!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..