Cynthia Watros a TV Guide-ban

A következő héttől több részen át vendégszereplő lesz a “Doktor House”-ban a “Lost”-ból ismert Cynthia Watros. A 6×17 – Lockdown-ban már említették a karakterét, és a 6×18-ban személyesen is megismerhetjük!

Cikk fordítása és az eredeti szkennelt változat a folytatásban. (Köszi a fordítást holynak!)

(Megtekintés a galériánkban)

Az eX-faktor

A Lost veterán Cynthia Watros átköltözött a Doktor House-ba, mint Wilson exfelesége és új hódítása

A House-ból ismert James Wilsont láthatjuk smárolni a kedves Samantha Carr-rel (Cynthia Watros) a nappaliban, pedig nem is tudjuk, hogy a szerelemben lévő két orvos kapcsolata egyszer csúnya válással végződött. „Wilson sajnálja, hogy elvesztette őt, és nosztalgiával gondol egykori kapcsolatukra” – árulja el Leonard a új, forró történetszálról.
Sam az április 19-i epizódban tér vissza Wilson életébe egy időre, ami jó hír Watrosnak, aki az utóbbi négy évben vendégszereplőként tűnt fel egy-egy részben különböző sorozatokban, mint például a “Helyszínelők”, “A főnök” vagy a “Gyilkos elmék”.
Teljesen érthető tehát, hogy lelkesen csatlakozott a House stábjához, mégha ez azt is jelentette, hogy sorozatbeli társával csókolózni kellett rögtön a találkozásuk után.
„Olyan volt, hogy ‘Helló! Cynthia vagyok… mentolos cukorkát kérek!’” meséli Watros (41).
Jó dolog, hogy a köztük lévő kémia azonnal kialakult. Megkönnyítette ezt a hasonló élethelyzet (mindketten szülők) és a közös érdeklődés (New York-i színház). „Nagyon szerencsés vagyok. Ő tökéletes, pont olyan, akihez a nagyon okos Wilson doktor vonzódni tudna”- mondta Leonard.
Watros reméli, hogy a rajongók is szeretni fogják az ő „határozott és független” karakterét, mint Wilson lehetséges partnerét.
„A kapcsolatuk csodálatos, mert sokat változtak az évek során. Megtanultak jobban kommunikálni, és beszélni a problémáikról” – mondta Watros. Leonard hozzátette: „Wilson megtalálta a helyét, ahol megtalálhatja a Nagy Ő-t is!”

Nem ilyen egyszerű (és ez nem meglepő) Sam viszonya exférjének lakótársával, Dr. House-szal, aki legjobb tudása szerint mindent megtesz, hogy összezördüljön Sammel, beleértve, ádámkosztümös bemutatóját. „House azt gondolja, hogy megdöbbenti őt, de ő csak rádob egy kötényt és azt mondja – ‘a beszélgetésünk jobban működne, ha ezt felvenné’” – mondja Watros.
„Ő nem veszi komolyan House-t. Ha az beszól neki, ő kineveti, majd a szemébe néz és visszaszól.”

Képaláírások:

“Nagyon segítőkész volt” – mondja Watros Leonardról.
“Ez egy vicces, kissé harcias kapcsolat” – mondja Watros a karaktere és House közti viszonyról. – Nem fél helyretenni House-t.”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..