Az utolsó epizód (plusz a Visszatekintő) előzetese, magyar felirattal. Csak azok nézzék meg, akik már látták a 8×21-et és tudják, mi a helyzet.

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

    1. De, az szerintem is Cameron, csak tudnám, mi lesz ez a romos dolog. Egyszerre várom is, meg nem is; várom, mert kíváncsi vagyok, hogy zárul ez a nagyszerű sorozat, hogy válaszokat kapjak a kérdésekre; nem várom, mert tudom, hogy ez az utolsó epizód, és nem akarom, hogy véget érjen, ráadásul már az előzetesből, illetve az alatta játszódó zenéből lehet érezni, milyen lesz a rész hangulata… :/ na de majd kiderül, hogy mi lesz, már csak pár nap

  1. Én nem merek már semmire se gondolni, mert így is, úgy is csalódni fogok. Legalábbis, ha ez is olyan lesz, mint a Holding On, akkor tuti.
    Ami azt illeti szomorú vagyok, hogy addig húzták, amikor a sorozat minősége már megy lefelé a lejtőn… Szerintem már tavaly abba kellett volna hagyni…
    Mindenesetre, természetesen nagyon várom, csak kicsit csalódott vagyok már most is..:\

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..