A 8. évad 19. epizódját Hugh Laurie rendezte, a címe magyarul kábé “Az R-betűs szó”. Ennek a mi nyelvünkben nem biztos, hogy sok értelme van, de ha tovább olvastok, megértitek a címadás okát.

Emlékeztek, David Shore múltkor beszélt arról, hogy az utolsó négy epizód alapozza majd meg a grand finálét. Azt is tudjuk, hogy Hugh Laurie rendezi e négy közül az elsőt. És most azt is megtudhatjátok, hogy az epizód címe… “The C Word”*. Lehet, hogy valakit – talán magát House-t – rákkal diagnosztizálják a sorozat végéhez közeledve? Vagy a “C” talán Cuddy-ra utal? (Bár Lisa Edelstein nem fog visszatérni, de lehet, hogy House tudomást szerez valami nagy eseményről az exével kapcsolatban?) Szerintetek miről lehet szó?

[TV Line]

* a “cancer”-re (rák) utal

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

 1. Szerintem túl egyszerű befejezés lenne House-t meghalasztani vagy bármi halálos betegséggel diagnosztizálni, ez kissé fantáziátlan lenne.
  A Cuddy szál nincs lezárva, így azzal valamit csinálni kell, akkor is ha L.E. nem tér vissza, valahogy megoldják nélküle, pl. Wilsonon keresztül..
  De bármit jelenthet a “C”, majd kiderül:-)

 2. Cancer, de lehet nem House-nál hanem Wilsonnál, így Cuddy után őt is elveszíti és jön a nagy összeomlás….

  Mondjuk jobban örülnék, ha a C Cuddy lenne, de ez annyira adná magát, hogy nem róla lesz szó…

 3. Szerintem nem merik “meghalasztani” (bocs, hülyén hangzik) House karakterét, szerintem ő egy annyira erős személyiség, hogy kb. olyan, mintha Jockey-t ölték volna meg a Dallasban. Miért tennék ezt? Szerintem, ha valaha akarnak folytatást (House 60 évesen is tudná játszani ezt a karaktert, most 53 éves egyébként) akkor ez nem lenne túl bölcs. Lehet, hogy pár év múlva Laurie-nak megint megjön hozzá a kedve és csinálnak egy mozifilmet belőle (amiben visszahozhatnánk Cuddy-t). Ha a C betű a rákot jelenti, az sem jelenti feltétlenül House halálát, mert a rákból is meg lehet gyógyulni (már amelyikből).

 4. Hát, ez érdekes. Szerintem nem lenne jó ha valamelyik szepelő rákos lenne, az előzetesben is az volt, hogy Wilsonnak van egy eltitkolt gyereke (?) Ha már megint vele törénne valami, akkor az már valahogy erőltetett szerintem. Chase-t is eléggé “kikészítették” már.
  Szerintem ha Hugh rendezi a részt, akkor biztosan jó lesz. Legutóbb is a vesztegzár c. részben, amit ő rendezett, abban is volt egy jó alakphelyzet, és több dolgot tudtunk meg, több dolog oldódott meg, de nem volt mégsem összevissza. (nem tudom értitek-e mire gondolok.)
  Mindenesetre szintem jó kis rész lesz 🙂

 5. Lehet hogy tévúton járunk és nem lesz sok köze House-hoz (így vezetnek félre) végig kell gondolni a C-s szereplőket pl Cameron, Chase, Cuddy. De lehet, hogy egyik szereplőhöz sincs köze majd kiderül…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..