7×23 – az anyósülésről nézve

A jövő heti epizódból láthattok egy kis részletet, egy szokatlan nézőpontból SPOILER:

Greg Yaitanes, a rendező megköszöni, hogy nézzük a sorozatot, és felhívja a figyelmünket, hogy ki ne hagyjuk a jövő hétfői epizódot.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

12 hozzászólás

 1. Hát az biztos, hogy 1. MÁR VÁROM 2. Szerintem megint mindenki egyre gondol és teljesen más lesz a történet 3. Megelőlegezem, hogy a legjobb évadzáró lesz!! 🙂

 2. Szerintem is tuti hogy House megy bele Cuddy házába. Nekem már csak az a kérdés, hogy így oldották meg azt hogy Lisa E távozik vagy mi? A másik meg hogy ugyebár ez még nincs megerősítve semmilyen szinten, hogy tényleg kiszáll. Lehet hogy gerillamarketing? 😀 Bár az lenne! 😯

 3. aztapasztacipőpaszta…
  hát… ez csak megerősíti bennem azt a tudatot, hogy ez egy érdekes évadzáró lesz…
  amúgymeg… szerintem is house fog bele menni cuddy házában.
  a promóban is van az, hogy wilson mondja ‘ you’re angry. deal with that ‘ vagy valami ilyesmi. és valószínű, hogy house nagyon mérges cuddyra(tudom, hogy észkombájn vagyok, hogy erre rájövök.. :D) mert cuddy valami olyat csinált, vagy nem csinált, amiért houseban felmegy a pumpa. erre van az a jelenet, hogy ‘just talk to me…’ ‘ you wanna know, how i feel? ‘ és gondolom itt house még pipább lesz cuddyra, és ez után meg gondolom vagy atom részegen, vagy szimplán houseosan bumm cuddy házába.
  azt remélem, hogy elég komoly oka lesz rá, ha tudatosan teszi, mert ha nem.. hát akkor nem tudom mi lesz. :
  szóval.. áááááááááááááá

 4. Szerintem valaki megfenyegeti Cuddy-t, mert a promóban szerepel az is, hogy egy fürdőben fel van akasztva kés, töltény meg egy sebész olló! Ha jól láttam. Lehet, hogy éppen Cuddy fürdője! Talán azt hiszi, hogy House volt az. Lehet, hogy emiatt lesz mérges???

 5. lehet h azért haragszik rá mert a 7x22ben amikor a lábát “operálták” Cuddy megint beadatott neki vmt vagy vm ilyesmi mint ami a 1. évadban volt…de lehet h hülyeség .. :$

 6. Szerintem nem House megy bele a házba (szerintem megvezetik a népet, mint tavaly nyáron, hogy kiadták a tengerpartos, nyaralós képeket )én nem gondolom, hogy idáig folyamodna House.Valaki más személyre tippelek és lehetséges az tényleg, hogy Cuddy House-ra gondol. Már nagyon várom!!

  1. Ja és szerintem ez a mondat:
   “És az ő esete arra készteti House-t,……hogy megtegyen valamit” Összefüggésben van a késes,sebészollós és a töltényes jelenettel!!

 7. A tavalyi tengerpartos rész nem megvezetésnek készült, hanem meggondolták magukat és inkább a mostani House epizód mellett döntöttek mert ez így Houseosabb.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .