Az alábbi interjúból megtudhatjátok, hogy mit csinált Bobbin Bergstrom a 7×04-es epizódban, illetve, hogy mi a feladata a forgatáson. Röviden: ő az “on-set medical advisor”, azaz az orvosi tanácsadó a forgatáson. Ő mutatja meg a színészeknek, hogy hogyan játsszák el az orvosi beavatkozásokat úgy, hogy hiteles legyen.

Bobbin Bergstrom vagyok, nővér, és én vagyok a “House” orvosi tanácsadója a forgatásokon. Az én munkám az, hogy a sorozatot orvosilag olyannyira hitelessé tegyem, amennyire csak lehet. Én mutatom meg a színészeknek, hogy pl. itt, a műtőben hogyan operáljanak. Általában egyszerre 3-4 feladatot adok nekik, és emellett persze le kell vezényelnem a háttérben látszódó embereket is, hogy úgy tűnjön, mintha tudnák, mit csinálnak.
Ebben a jelenetben a vendégszereplőnknek agybiopsziája van. Szokatlan problémák merültek fel a szívével, amelyekhez még túl fiatal és egészséges. Szóval az orvosok azt gondolják, hogy fertőzés vagy valami van az agyában…
Ezt úgy hívják, hogy “sztereótechnikás fejkeret”, melyet sok esetünkben használunk, amikor neurológiai probléma van.
Chase kivesz egy kis darabot a lány agyából, hogy megvizsgálják mikroszkóp alatt. Eközben Dr. Taub észrevesz valamit a szívmonitoron és leállítja a műveletet. Dr. House bejön és kihúzza a pacemakerét egyenesen a szívéből. És megmentik, hazamehet.
A legmókásabb dolog a sorozat forgatásában az, hogy a színészek szeretnek szórakozni. Ha későig dolgozunk és már mindenki bohóckodik. Peter Jacobson nagyon vicces, szeretünk vele viccelődni. Meg kellett nyomnia ezt a hívót [gombok a falon], szóval 1 méterrel feljebb raktuk, hogy fel kelljen neki ugrani, hogy elérje. Sokszor más osztályról is becsatlakoznak [akiknek egyébként nem lenne ott akkor dolguk a forgatáson], és együtt szórakozunk.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..