6×17 – Lockdown – spoiler

Jesse Spencer elárult pár infót a következő (amerikai) epizódról (SPOILER):

A válasz a nagy kérdésre, miszerint a “House” szeretett párocskája – Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison) és Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) – kibékül-e vagy sem, mindjárt választ kapunk:

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Morrison április 12-én tér vissza a sorozatba, miután a tévés pár korábban szakított Chase egy tömeggyilkos diktátorral való etikátlan tettei miatt. A héten beszélgettünk Spencerrel, aki elmondta, hogy az epizód “eléggé érzelmes” lesz.

“Cameron visszajön és nyilvánvaló, hogy megbeszélik a kapcsolatukat, és azt, hogy hogyan állnak, és hogyan tovább” – mondja Spencer. “Chase-nek még mindig össze van törve a szíve és már láthattuk is, hogy kiakadt emiatt. Paranoiássá vált a Cameronnal való kapcsolatát illetően és megkérdőjelezte magában azt, hogy tényleg jelentettek egymásnak valamit, vagy csak két ember vonzódott egymáshoz, aztán a többit csak odaképzelték magukban. Ez ismét előjön, mikor Cameron megjelenik.”

De még mindig az a kérdés, hogy szakítanak vagy kibékülnek. “Annyit mondhatok, hogy minden bizonnyal lesz egy lezárás. Nem hagyják félbe a dolgot. Valami történik, és csinálni fognak valamit, öm… együtt” – mondja Spencer pirulva. “Nem mondhatok többet. Aggódom az állásom miatt!”

Az epizód címe – amelyben Morrison visszatér – “Lockdown” (“Lezárás”), és ez Hugh Laurie első rendezése. “Nem tudhatod, mi fog történni, mikor a főszereplő lesz a rendeződ” – mondja Spencer. “De persze briliáns volt. Hugh nem rendezett túl minket. Nem is rendezett alul. Egy született vezető.”

[Fancast]

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Igen, a karantén miatt az lenne helytálló, de azért jutott eszembe rögtön ez a szó, hogy “Lezárás”, mert ugye Cameron és Chase le fogják zárni a kapcsolatukat, és egyúttal benne van ebben a szóban az is, hogy be vannak zárva. De a végleges magyar címet úgyis akkor kapja meg az epizód, mikor itthon leadják. Talán ők majd kitalálnak egy frappánsabb szót. 🙂

  2. Jogos! De nem csak a kapcsolatuk lezárva, hanem effektíve az egész kórház:
    “When the hospital is sent into lockdown mode due to a missing infant, all of the doctors must remain where they are leaving Foreman and Taub in the file room, Wilson and Thirteen in the cafeteria playing truth or dare, House in a room with a patient (David Strathairn) and Chase with an old flame as Cuddy tries to help police locate the infant.”
    Azt meg, h milyen címet adnak neki, hagyjuk. (Böhöm baki? Finoman szólva is nevetséges!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..