6×10 – Wilson – első 3 perc (frissítve)

Most következzen a jövő heti, szünet előtti utolsó rész első 3 perce. Ez az ún. teaser [tízör], mely a főcím előtt szokott lenni, és ami után benyomják az első reklámokat. Ez amolyan felcsigázónak van, hogy az előző tévéműsor után képernyőn maradj a következőre is.

Frissítés: Beágyaztam máshonnan a videót, az előzőt biztos csak amcsi netezőknek szánták. De mivel én nem szoktam ezeket megnézni, ezért nem tudtam, hogy nem játssza le.

Frissítés #2: Feltöltöttem nem tükrözött formában.

A Fox népszerű kórházas sorozata, a “Doktor House” kicsit felkavarja az állóvizet a következő héten, és ti, Wilson-rajongók imádni fogjátok!

Ahelyett, hogy Gregory House lenne a főnyomozó egy egészségügyi krízisben, a cimborája, James Wilson lesz az epizód középpontjában és “Az Elnök emberei” sztárja, Josh Malina alakítja majd a páciens, akit Wilsonnak meg kell mentenie.

Katie Jacobs, executive producer korában elmondta, hogy “Lesz egy olyan rész, amiben House olyanja lesz Wilsonnak, amije Wilson szokott lenni House-nak. Wilson fog csinálni valamit, és House fog belépni az ajtón, vagy Wilson fog elmenni House-hoz, miközben az differenciál diagnózist állít fel a teammel. És soha nem tudjuk meg, mi volt az ő esetük. Annyira izgatott vagyok!”

[EOnline!]

Csatlakozás a társalgáshoz

14 hozzászólás

  1. Lily, én annál is jobban. :szerelmes: :szivecskezo:
    De édes, ahogy tátott szájjal alszik. 😀

    Ja, amúgy ilyen ébresztést én is szívesen vennék. 😉

  2. Áh, azt hittem visszaemlékezik a vadászattal, de hülye vagyok XD XD Egyébként megvan fordítva a videó, mert nagyon idegesítő, és House nem balkezes gitáros nem a jobb kezén hordja az órát… Miért fordítják meg a videókat, sosem értettem, semmivel sem lesz jobb vagy izgalmasabb, csak idegesítő… grr

  3. Visszajelzés: Twitted by doktorhouse_hu
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..