5×22, 5×23 és 5×24 infók

Csak az kattintson a folytatásra, aki már látta az 5. évad eddigi részeit, vagy/és csak simán kíváncsi, mi lesz az 5. évad utolsó 3 epizódjában.

5×22

Adás: április 27., hétfő, 20:00
House Divided (Megosztott House)
Egy süket 14 éves srác, Seth (Ryan Lane, vendégszereplő) összeesik, miután robbanásokat “hall” boxolás közben, bekerül a Princeton-Plainsboróba. Miután Seth fél szemére megvakul, és romlik az állapota, a team egy etikai dilemmával találja szemben magát, aminek köze van a fiú anyjának (Clare Carey, vendégszereplő), aki hajthatatlanul azt akarja, hogy a fiának egy cochleáris implantátumot ültessenek be, hogy azzal pótolják a gyerek hallását.
Ezalatt House (Hugh Laurie) alváshiánya kezd tréfákat űzni az agyával, de ő talán az álmatlanságát egy adománynak tekinti, mintsem tehernek.

5×23

Adás: május 4., hétfő, 20:00
Under My Skin (A bőröm alatt)
House és a team egy balerina (Jamie Tisdale, vendégszereplő) esetét vállalja el, akinek összeesik a tüdeje egy előadás közben. Miután a kezelés következtében lehámlik a bőre, a táncosnőnek nem csak azzal kell szembenéznie, hogy talán soha többet nem táncolhat, hanem azzal is, hogy nemsokára szenvedésekkel teli halála lesz. A teamnek a fantáziájára kell támaszkodnia, hogy gondosan megkoreografálja a táncos érzékeny testének tesztelését és kezelését, anélkül, hogy belehalna.
Ezalatt House továbbra is szenved attól, amit álmatlanságnak gondol, és minden eszközzel próbálja meggyógyítani magát.

5×24

Adás: május 4., hétfő, 20:00
Both Sides Now (Mindkét oldal) – évadzáró
Scott (Ashton Holmes, vendégszereplő) – akinek a bal és a jobb agyféltekéje egymástól függetlenül működik, ezáltal két külön személyisége van és nincs uralma némely tette felett – felkeresi House-t és a teamet. Miközben Scott agyának két fele át akarja venni az irányítást a másik felett, a háborúskodó személyiségei egyre nehezebbé teszik a team számára, hogy rájöjjenek, mi okozza a különös problémát. A team kénytelen néhány szokatlan módszert alkalmazni, hogy elvégezhessék a szükséges teszteket.
Ezalatt, miközben House megtagadja a klinikai szolgálatot, Cuddy (Lisa Edelstein) egy nem megszokott kísérletet tesz arra, hogy rávegye House-t, hogy egy pácienssel (Carl Reiner, vendégszereplő) töltse el az időt.

[SpoilerTV]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Ez pont olyan jó spoiler. Kapsz némi infómorzsát amitől tuti kedved lesz megnézni, de mégsem tudsz meg semmi érdemlegeset.:D

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..