4×15 “House’s Head” – promó

Újraírtam a hírt, némileg kiegészítve: 4×15, 4×16-ból újabb promófotókat hoztak nyilvánosságra… 😉 Összesen 22 db… Tegnapi hír maradványait pedig itten olvassátok: Utánaszámoltam, mint idehaza a 3.-ból, úgy Amerikában is két rész van hátra a 4. évadból. Mit tartogat számunkra ezen két hét? (az évvégi hajtáson kívül a suliban 😉 Aliafne által fordított jövőheti 4×15 ismertetője Folytatás mögött, csatolva a mozgalmas promóciós videóval!

A két részes évadzáró első felében House zavartan, vérbe fagyva tér magához egy buszbaleset túlélőjeként. Fejsérülése miatt csak lassan térnek vissza az emlékei, de meggyőződésévé válik, hogy az egyik utas az ütközés előtt egy halálos betegség jeleit mutatta. A team nagy aggodalmára, House fájdalmait háttérbe szorítva eltökélten próbálja felidézni az eseményeket, hogy ezáltal megmentse egy haldokló életét – aki maga sem tud róla.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..