4. évad – rossz hírek?

Szóval… Korábban felvetettünk néhány dolgot, amelyet most Szandra és barátnője segítségével kiegészítenék. Spoileres, tehát csak a 4. évad nézői folytassák a kutakodást: Egy David Shore interjú készült a múlt héten, mely itt meghallgatható:

Get the Flash Player to see this content.

A lényeget egy amerikai internetes lap közölte, ezt fordítottuk le: április 28-i epizódról beszélünk, melynek cselekményéről Shore annyit fedett fel, hogy House a Wilson/Amber kapcsolatra fog reagállni benne, melyet szeretnének komolyabbá alakítani. Valamint, amikor feltettek egy logikus kérdést, – Chase és Cameron visszatérésének dátuma – Shore egyszerűen azt felelte, hogy C&C nem fognak csatlakozni az új csapathoz, mert szerinte így nagyobb hatásuk, befolyásuk van. (!) Szó esett még a tervezett dupla epizódról, melyet a SuperBowl-ra terveztek. Shore kijelentette, hogy el fog készülni. (:mosoly:) Azt hiszem, ezen infóáradat mindenképp hagy némi kívánnivalót maga után, commenteknél lehet tanakodni.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..